fbpx Skip to main content

Kameraövervakning Göteborg – butik, restaurang, BRF

Experter på kameraövervakning i Göteborg

Låt oss skapa en säkrare och tryggare arbetsmiljö i din butik eller restaurang med hjälp av kameraövervakning.

Är du på jakt efter den bästa lösningen för att höja säkerheten och tryggheten på din arbetsplats? Våra tjänster för kameraövervakning i Göteborg är svaret du har letat efter. Vi är dedikerade till att erbjuda företag och bostadsrättsföreningar enastående säkerhetsservice som är lika smart som det är effektivt.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Vi är experter på kamerasystem.

Skapa en säkrare och tryggare arbetsmiljö med vår kameraövervakning

På jakt efter den bästa lösningen för att höja säkerheten och tryggheten på din arbetsplats? Vår kameraövervakningstjänst är svaret du har letat efter. Vi är dedikerade till att erbjuda företag som ditt enastående säkerhetsservice som är lika smart som det är effektivt.

Trygghet för dig och dina anställda

Företagets framgång är beroende av dina anställdas trygghet och välbefinnande. Vår kameraövervakningssystem skapar en känsla av trygghet, både för dina medarbetare och kunder. Med våra avancerade funktioner kan du övervaka olika områden i realtid och reagera snabbt vid behov.

Säkerhet från alla vinklar i din bostadsrättsförening

Med våra avancerade kameror kan du ha ögonen överallt, dygnet runt. Det innebär att du inte längre behöver oroa dig för oförutsedda händelser. Vårt system ger dig omedelbar insyn i vad som händer i realtid, vilket låter dig agera snabbt och klokt vid behov.

Vi är här för att hjälpa dig att uppnå din säkerhetsvision med kameraövervakning för din BRF i Göteborg.

Kameraövervakning för din butik i Göteborg

Vi förstår att ditt företags trygghet är avgörande för din framgång, oavsett om det handlar om en butik eller en restaurang. Vår kameraövervakning hjälper till att minska risken för intrång, stöld och oönskad verksamhet. Det ger inte bara dig, utan också dina anställda och kunder, en känsla av trygghet som ökar produktiviteten och skapar en bättre arbetsmiljö.

Smidig mobilitet med vår app

För enkel och praktisk övervakning på språng har vi en användarvänlig app som du kan ladda ner till din mobil. Oavsett var du är, kan du ha full kontroll över dina kameror och din företagssäkerhet i din ficka.

Direkt uppkoppling till larmcentral och väktare

Vår kameraövervakningstjänst går ett steg längre än andra. Vid behov kan vi koppla ditt system till vår pålitliga larmcentral och snabba väktartjänst. Det innebär att hjälp alltid är bara ett samtal bort om en incident skulle uppstå.

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande lösning som kombinerar den senaste tekniken med enastående service.

Vi tror på att förebygga problem innan de uppstår och skapa en arbetsmiljö som är säker och trygg för alla.

Kontakta oss idag för att ta det första steget mot en säkrare och tryggare framtid på din restaurang eller butik i Göteborg.

Färg på natten med full färgs förstärkning i kameran.

–klicka på bilden

Pinhole kamera

Eyeball / Turret kamera

Thermal Camera
Värmekamera

Fisheye kamera

Bullet kamera

Dome kamera

Vi har erfarenheten och förstår de specifika behov din arbetsplats förmodligen har.

Utforska gärna vidare våra lösningar.

Paket med Övervakningskameror

Exempel på övervakningskameror Thermal Camera (värmekamera), Bullet camera, Dome camera, Eyeball camera / Turret camera

Exempel på övervakningskameror

Dörrenhet och inomhusmonitor

Utbildning Handbrandsläckning

Utbildning Utrymningsövning

Utbildning Vuxen HLR med hjärtstartare

Utbildning Första Hjälpen

Utbildning Vuxen HLR och första hjälpen

Hjärtstartare

Första Hjälpen-väska

Första Hjälpen- station

passersystem

Passersystem för alla fastigheter

Larmprodukter magnetkontakt, ir detektor, manöverpanel, Iphone och Apple watch med Jablotrons app

Larmprodukter

Registreringsskyltigenkänning ANPR

Automatisk registreringsskylts- igenkänning (ANPR)

Smart Interactive Whiteboard

Fordon med produkter Bil

Säkra dina fordon

Temperaturmätning på människor temperatur

Temperaturmätning på människor

Trygghetslarm med kamera

Trygghetslarm med kamera

Temperatursensor

Temperatursensor

Personalliggare

Personalliggare

Din expert på trygghets- och säkerhetslösningar.

Kameraövervakning i Göteborg tryggar säkerheten

Kameraövervakning i Göteborg är viktigt för att trygga säkerheten i bland annat bostadsrättsföreningar, butiker och restauranger.

Med ett ökande hot om brott och andra olagligheter har det blivit allt viktigare att ha tillförlitliga övervakningskameror för att övervaka och skydda egendom.

Vi erbjuder övervakningskameror av olika slag, från traditionella CCTV-kameror till moderna, digitala system med funktioner som fjärrövervakning, mörkerseende och rörelsedetektering.

Våra kamerasystem ger skydd dygnet runt, avskräcker brott och ökar säkerheten för egendom, anställda och kunder. Oavsett om du funderar på att uppgradera ditt nuvarande system för kameraövervakning eller installera ett nytt kan vi förse dig med information som gör att du kan ta ett bra beslut.

Kameraövervakning – några viktiga faktorer

När du väljer ett system för kameraövervakning finns det aspekter som är viktiga att tänka på. Storleken och hur fastigheten är byggd hjälper dig att bestämma antalet kameror som behövs.

Nästa steg är att fundera på vilka funktioner som är viktigast i dina lokaler, exempelvis fjärrövervakning, rörelsedetektering och mörkerseende.

Det är viktigt att du investerar i kameraövervakning med kvalitet så att bilderna blir tydliga och kan användas för identifiering.

Om du anlitar oss för kameraövervakning i Göteborg får du en professionell installatör som utför arbetet korrekt, vilket är ett måste för att det ska fungera effektivt. Vi kan dessutom utföra service på dina kameror, oavsett om de är placerade i en bostadsrättsförening, butik eller restaurang.

Kameraövervakning brf/bostadsrättsförening – fördelar

  • Ökad säkerhet. Kameraövervakning kan bidra till att minska brottsligheten och skapa en tryggare miljö för boende och besökare. Eventuella intrång eller störningsmoment upptäckas och åtgärdas snabbare.
  • Förebyggande effekt. Synliga kameror kan avskräcka potentiella brottslingar, vilket i sin tur minskar risken för skadegörelse och stölder.
  • Bevis i rättsliga ärenden. Om något skulle hända på området kan kameraövervakningen ge värdefulla bevis och underlätta polisens arbete.
  • Möjlighet till distansövervakning. Med dagens teknik finns det möjlighet att övervaka kamerorna via app eller dator, vilket gör det lättare att hålla ett öga på området även när man inte är fysiskt närvarande.
  • Minskade kostnader. Genom att ha kameraövervakning kan ni som förening minska kostnaderna för fysisk bevakning, samtidigt som säkerheten upprätthålls.

Vanliga frågor om kameraövervakning i butik och restaurang

Är det lagligt att ha kameraövervakning i min butik eller restaurang?

Ja, det är lagligt att ha kameraövervakning på din egen egendom för säkerhetssyften. Det finns dock vissa regler som måste följas. Det är viktigt att du har god kännedom om dessa regler och följer dem.

Kan jag spela in ljud med mina övervakningskameror?

Enligt Integritets­skydds­myndigheten (IMY): “Inspelning av ljud bör dock i normalfallet betraktas som särskilt integritetskänsligt och bli föremål för en särskilt noggrann prövning i det enskilda fallet. Om integritetsintrånget kan minimeras genom att tekniken arrangeras så att den endast reagerar på specifika ljud som skottlossning eller liknande, bör det dock normalt kunna godtas att ljudupptagning sker, om behovet finns.” Läs mer

Vem ansvarar för kameraövervakningen?

Som ägare eller ansvarig för en butik eller restaurang är det ditt ansvar att se till att kameraövervakningen följer lagen om kamerabevakning. Det är också viktigt att du tydligt informerar personal och besökare om att de blir övervakade.

Kameraövervakning Göteborg – viktigt att tänka på

Placering av kameror

När du har fått klartecken för att installera kameraövervakning är det viktigt att tänka på var du ska placera kamerorna. De bör vara monterade på platser där de ger en bra överblick över området, men samtidigt inte kränker någons personliga integritet. Det är också viktigt att se till så att kamerorna inte filmar områden där det finns förväntat privatliv, som till exempel omklädningsrum eller toaletter.

Tekniska aspekter

För att få ut så mycket som möjligt av din kameraövervakning bör du tänka på de tekniska aspekterna. Det är viktigt att ha tillräckligt med lagringsutrymme för att spara videomaterial och att det finns en backup-lösning ifall något händer med systemet. Du bör också ha möjlighet att se live-feed från kamerorna och kunna granska inspelningar vid behov.

Välkommen till TTM – vi hjälper dig att installera kameraövervakning i Göteborg för brf, butik eller restaurang.

seers cmp badge